PeachGroup SAP Consulting, Solutions, Training

 
         Nederlands  >  Home  >  Algemeen
 
   
 

PeachGroup is een ERP dienstverlener gespecialiseerd in onderhouds- en serviceprocessen. Wij zijn een team van ervaren projectmanagers, consultants en ICT specialisten en werken in de Energie en Healthcare.

 

SAP Consulting

PeachGroup helpt organisaties met het implementeren en optimaliseren van onderhouds- en serviceprocessen in SAP. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen wij uw bedrijfs-processen analyseren en een effectief advies afgeven.
 

Onze missie is een belangrijke rol te spelen als lokale partner wanneer het gaat om onderhoudsprocessen en gerelateerde zaken als customer service, inkoop, verkoop, buitendienst- planning en mobiele hulpmiddelen.

 

Solutions

PeachGroup maakt haar adviezen waar door desgevraagd ook de implementatie uit te voeren. Afhankelijk van uw organisatie realiseren wij oplossingen middels customized SAP, SAP maatwerk, of complementary solutions ontwikkeld met behulp van Sybase en Microsoft .Net technologie.
 

PeachGroup is gevestigd in Zuid-Nederland. Onze klantenkring bevindt zich met name in Midden en Zuid-Nederland, BelgiŽ, en West-Duitsland (Noordrijn-Westfalen). 

 


Training

Vindt u groei en ontwikkeling van uw medewerkers en organisatie belangrijk? Wij verzorgen training op het gebied van projectmanagement en diverse logistieke SAP modules. Dit kan zowel op onze eigen trainingslocaties als ook inhouse bij uw bedrijf.

 
     
 
Actueel
 
16 - 17 Maart 2016

Op 16 en 17 maart vinden in Berlijn de Maindays 2016 plaats. Ook dit jaar is PeachGroup als sponsor en standhouder aanwezig. Lees meer..

 

 

 

Vacatures

Werken bij PeachGroup? Bekijk ons vacatureoverzicht. Lees meer..

Neem contact op
Neem contact op met PeachGroup

 

Tel   +31 (0) 45 528 1618
Fax   +31 (0) 842 205 706
Mail  info@peachgroup.nl
Volg PeachGroup
 

PeachGroup FaceBook PeachGroup Twitter PeachGroup LinkedIn PeachGroup Xing PeachGroup Nieuwsbrief