Nieuws
maintenance
event Event
Smart Service en Maintenance Congres
De wereld zoals we die kennen verandert razendsnel. Internet of Things, Machine learning, Predictive Service & Maintenance, 3D printing, VR en Big data zijn slechts een aantal voorbeelden van technologieën die de wereld op dit moment transformeren. Er komen steeds meer mogelijkheden om klanten te helpen met betere, meer innovatieve en snellere dienstverlening. Als PeachGroup helpen we onze klanten dagelijks met deze vraagstukken. Op 11 oktober nemen we dan ook mee aan het Smart Service en Maintenance Congres waar deze onderwerpen centraal staan.
event Event
PeachGroup samen met D&D Verhuur hele seizoen tweede rugsponsor Roda JC.

D&D Verhuur en PeachGroup zijn seizoen 2017-2018 de tweede rugsponsor-positie van Roda JC Kerkrade. Als trouwe partners van de club
wisselen we elkaar af en zijn tezamen met Roda JC Business een roulering van de rugsponsoring overeengekomen.

event Event
Spare Parts Managements Congres

Op 27 en 28 September is PeachGroup aanwezig op het Spare Parts Management congres in Berlijn. Onze specialisten zullen hier twee dagen in gesprek gaan over de verschillende deelonderwerpen op het gebied van Spare Parts Management. Onderwerpen die zeker aan bod zullen komen:

event Event
PeachGroup treedt toe als lid platform Utilities

PeachGroup is toegetreden als lid tot het platform utilities. Dit online platform verbindt bedrijven in de sector en geeft ook het gelijknamige blad uit. Naast nieuwsitems, organiseert men ook evenementen en kennissessies.

event Event
Invloed van de onderhoudsafdeling op de kwaliteitsverbetering en concurrentiepositie.
Met dit pakkende thema leidt onze senior projectmanager Bernhard ter Horst de round table op de SAP EAM 2017 in Potsdam eind juni.
Roda
event Event
PeachGroup gaat vol voor knallende finale met Roda
Komende zondag speelt Roda JC Kerkrade hopelijk de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Met drie punten wordt mogelijk directe handhaving veilig gesteld of tenminste in eigen hand gehouden.
mobileX
event Event
PeachGroup en MobileX officieel partners

PeachGroup heeft er samenwerking met mobileX verder verdiept. PeachGroup is officiële partner geworden voor de Nederlandstalige markt.  Algemeen directeur Ruud Kockelkorn: “De producten van mobileX zijn een ideale verdieping van onze portfolio, met onze expertise op het gebied van onderhouds- en serviceprocessen en de SAP modules zijn de dispatch en mobiele oplossingen van mobileX een enorme aanvulling”.

Industrie 4.0
event Event
Industrie 4.0 op de politieke agenda in Duitsland

Duitsland als productieland voor de toekomst zeker stellen dat was het idee achter Industrie 4.0. Echter dit kan alleen maar wanneer de huidige productielocaties behouden blijven en toekomstbestendig gemaakt door innovatie. Waarom? Bij nieuwbouw wordt zelden voor West Europa besloten.

peachtalk Peachtalk
Trots

Soms is het even goed een stap terug te doen en los te komen van de waan van de dag. Want door alle drukte van congressen, gesprekken, vergaderingen,  leads nagaan en klanten adviseren verlies je soms het grote plaatje uit het oog.

event Event
Modellen, ervaringen en tools die u helpen bij succesvolle ICT projecten en Softwareontwikkeling

De wereld om ons heen verandert in een ongekend hoog tempo. De tijd dat ICT slechts faciliterend is aan de manier waarop bedrijven hun processen inrichten is voorbij. Technologische ontwikkelingen dicteren voor een belangrijk deel de snelheid waarmee bedrijven hun producten en diensten innoveren. Daarom neemt onze technisch directeur Ronald Vreugdenhil deel aan de Nationale Software Quality Conference op 23 maart in Amersfoort.