Nieuws
event Event
PeachGroup bezoekt SAP Utilities Conferentie in Lissabon

Op 18 en 19 april bezoekt een afvaardiging van PeachGroup de SAP Utilities Conferentie in Lissabon. Tijdens twee dagen wordt er via demo’s, lezingen en interactieve sessies ingegaan op de laatste ontwikkeling in Utilities markt en dan met name op het gebied van SAP. De onderwerpen zijn opgedeeld onder vier grote hoofdthema’s te weten:

maintenance
event Event
Aftrap World Class Maintenance Zuid
Woensdag 28 maart is PeachGroup aanwezig bij de aftrap van de World Class Maintenance Zuid in het Mecc te Maastricht. Als lid van Limburgse Werkgevers Vereniging en als partner in onderhouds- en serviceprocessen een must voor PeachGroup om aanwezig te zijn.
event Event
PeachGroup aanwezig op Maindays 2018
Op 14 en 15 maart neemt PeachGroup deel aan de Maindays in Berlijn. Op deze conferentie gaan we met deelnemers in discussie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud. Naast Keynotes en roundtables zijn er ook demo’s.
Warehouse
event Event
PeachGroup ook partner voor uw logistieke processen
Dagelijks helpen onze consultants organisaties bij het optimaliseren van service- en onderhoudsprocessen. Echter wat we misschien niet genoeg vertellen dat onze logistieke consultants dit ook doen voor bijvoorbeeld uw warehouse, retail of spare parts processen.
RTL7
event Event
PeachGroup zondag in Ondernemen doen we zo.
Komende zondag 12 november besteedt het programma Ondernemen doen we zo aandacht aan ons bedrijf en onze IOT oplossingen.
Spare parts
peachtalk Peachtalk
Beheer Spare Parts nog vaak ondergeschoven kindje.
Het besparingspotentieel door een goed beheer van spare parts (reserve onderdelen) wordt veelal nog niet onderkend binnen organisaties. Dit ondanks het feit dat er juist grote besparingen bereikt kunnen worden met vaak kleine ingrepen. Dit kan zowel bij bedrijven die intern onderhoud doen aan (productie) machines als bij service bedrijven.
maintenance
event Event
Smart Service en Maintenance Congres
De wereld zoals we die kennen verandert razendsnel. Internet of Things, Machine learning, Predictive Service & Maintenance, 3D printing, VR en Big data zijn slechts een aantal voorbeelden van technologieën die de wereld op dit moment transformeren. Er komen steeds meer mogelijkheden om klanten te helpen met betere, meer innovatieve en snellere dienstverlening. Als PeachGroup helpen we onze klanten dagelijks met deze vraagstukken. Op 11 oktober nemen we dan ook mee aan het Smart Service en Maintenance Congres waar deze onderwerpen centraal staan.
event Event
PeachGroup samen met D&D Verhuur hele seizoen tweede rugsponsor Roda JC.

D&D Verhuur en PeachGroup zijn seizoen 2017-2018 de tweede rugsponsor-positie van Roda JC Kerkrade. Als trouwe partners van de club
wisselen we elkaar af en zijn tezamen met Roda JC Business een roulering van de rugsponsoring overeengekomen.

event Event
Spare Parts Managements Congres

Op 27 en 28 September is PeachGroup aanwezig op het Spare Parts Management congres in Berlijn. Onze specialisten zullen hier twee dagen in gesprek gaan over de verschillende deelonderwerpen op het gebied van Spare Parts Management. Onderwerpen die zeker aan bod zullen komen:

event Event
PeachGroup treedt toe als lid platform Utilities

PeachGroup is toegetreden als lid tot het platform utilities. Dit online platform verbindt bedrijven in de sector en geeft ook het gelijknamige blad uit. Naast nieuwsitems, organiseert men ook evenementen en kennissessies.