Referenties
Acist Medical Systems

ACIST Medical Systems Europe is gevestigd in Maastricht en is onderdeel van de Bracco Group. ACIST is een pionier op het gebied van Contrast Imaging Systemen voor cardiologie en radiologie en is vertegenwoordigd in meer dan 40 landen. In de voorbereiding op de implementatie van een globaal gedefinieerd bedrijfsmodel heeft PeachGroup de werkprocessen geanalyseerd en voor ACIST in het demonstratiesysteem van PeachGroup een bedrijfsmodel met de belangrijkste logistieke en financiële functies ingericht. Op basis van dit model zijn workshops en demonstraties gehouden om hoofdgebruikers kennis te laten maken met de functionaliteiten en mogelijkheden in SAP.

Yara

Yara is wereldwijd de grootste producent van ammoniak, nitraten, stikstof, fosfor en kalium. Deze stoffen vormen de basis voor Yara’s meststoffen en industriële oplossingen.

Infrax

Infrax is verantwoordelijk voor de infrastructuur van elektriciteit, aardgas, riolering en kabel-tv in Limburg en delen van België. Als multi-utility servicebedrijf draagt Infrax zorg voor veel netwerkobjecten en -connecties in hun werkgebied.

JDE Proffessional

De zakelijke divisie van JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) levert, installeert en onderhoudt koffie oplossingen in verschillende marktsegmenten, zoals kantoren, zorginstellingen, hotels en bars.